multiconsult

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Vi setter stor pris på det langsiktige og gode partnerskapet med Multiconsult.


Zwei Hauser Lens Schweiz Modern Barn House Architecture Garden Architecture

Upptäck människorna drivkrafterna och händelserna som skapat den organisation vi är idag och den vi formar för framtiden.

. For oss handler mulig gjøring om erfaring rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidereMulticonsult er notert på. Både det økonomiske bidraget men også kompetansen som engasjerte ansatte bidrar med er viktig for vårt ingeniørbaserte. Kontrakten omfatter blant annet design av Fornebubanen og t-banestasjoner.

Multiconsult har vært en samarbeidspartner for IUG siden 2013 både som partnerbedrift og ved at ansatte har fått mulighet til å delta i bistandsprosjekter. Med oss på laget ønsker vi oss bransjens dyktigste medarbeidere Les mer som ser muligheter og evner å begeistre våre kunder. Arbeidet starter umiddelbart og vil vare i en periode på 2-3 år.

Multiconsult har signert flere avropsavtaler under Fornebubanens rammeavtale. Verdien av avropene er beregnet til omtrent 110 millioner kroner for Multiconsult. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie.

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning og jobben vi gjør er muliggjort av våre omkring 3000 svært kompetente og dyktige medarbeidere. Viktige verdier i vår organisasjon er ansvar og frihet til selv å. Det fremgår av en melding onsdag.

Vi är summan av vår passion vision och expertis.


Hotel Da Santa Cruz Da Graciosa Arquitectura Multiconsult Projeto De Instalacoes De Seg Beautiful Places In The World Most Beautiful Places Beautiful Places


Terskeldammer Med Vannspeil Ved Bygningene Pa Trollstigplataet Med Trollstigen Kafe Og Kiosklokaler Arkitekt Reiul Skandinavisk Arkitektur Arkitektur Bygning


Multiconsult Inngar Forlik Med Stortinget Etter Byggesprekk Stortinget Naeringsliv E24 Gate Sommer Planet


Pin Pa Home Modern


Cosmoprof 2012 Le Tendenze Del Packaging By Multiconsult S R L Via Slideshare Tech Company Logos Company Logo Cosmoprof


Fraster Filt Multiconsult Oslo Divider Wall Break Room Design


Mork Regnvaersdag Over Trollstigen Arkitekt Reiulf Ramstad Arkitekter As Landskapsarkitekt Multiconsult Arkitekter Mork


Atelier Dreiseitl Portfolio Urban Hydrology Holalokka Landscape Design Water Features Garden Water Feature


Footbridge At Hahammaren Hafrsfjord Stavanger Design Karen Hatleskog Zeiner Engineering Jo Gaute Fornes Multiconsult Stavanger Footbridge Outdoor

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel